Työkalut ensiavun ja turvallisuusalan kouluttamiseen

Autamme sinua aktivoimaan kurssilaisesi tarjoamalla koulutuksiisi laadukkaita digitaalisia koulutusvälineitä.

Verkossa tai yhdistelmänä

Kouluttajien työkalupakit

Käytätkö runsaasti aikaa suunnitellaksesi kursseille harjoituksia ja tehtäviä? Onko haasteellista motivoida ja aktivoida kurssilaisiasi?

Kouluttajan työkalupakin avulla saat kurssilaisesi herätät tympääntyneimmänkin kurssilaisesi kiinnostuksen ja vahvistat kaikkien kurssilaistesi oppimistuloksia aivan uudelle tasolle.

Kouluttajan työkalupakki EduSafety Oy

Työkalupakki Hätäensiapu 4h -kurssille

Tehtäviä webinaari- ja live -kursseille. Tulossa 2021.

Kysyttävää?

FAQ’s

Mikä ihmeen työkalupakki?

Kouluttajien työkalupakit sisältävät erilaisia oppimistehtäviä, joita voit hyödyntää webinaareillasi ja luokkahuonekoulutuksessasi. Valitset vain kurssillesi sopivimmat valmiit tehtävät työkalupakista.

Voinko käyttää työkalupakin tehtäviä ilman verkkoyhteyttä?

Suurin osa työkalupakkien tehtävistä ovat verkossa suoritettavia eivätkä toimi ilman verkkoyhteyttä. Osan tehtävistä voit kuitenkin toteuttaa luokkahuonetehtävänä ilman verkkoyhteyttä.

Voiko työkalupakista valita yksittäisiä tehtäviä kurssille?

Voit valita yksittäisiä tehtäviä. Kuten kaikissa EduSafetyn palveluissa, valitset juuri itsellesi ja omalle yrityksellesi sopivimmat. Päätät itse kouluttajana omien kurssiesi tarpeet - EduSafetyllä luomme mahdollisuuksia ja autamme laadukkaampien koulutusten rakentamisessa.

Miten voin hyödyntää kouluttajan työkalupakkia?

Kouluttajien työkalupakki sisältää erilaisia digitaalisia tehtäviä ja harjoituksia, joita voit käyttää ensiapu- ja turvallisuusalan kursseillasi webinaareissa ja lähikoulutuksissa. Saat valmiita harjoituksia, joiden avulla vähennät kurssiesi suunnitteluun kuluvaa aikaa.

Tule mukaan yhteisöömme

Pysy ajantasalla tilaamalla maksuton uutiskirjeemme!